Agent Nejmara koketira sa Pari sen Žermenom

1 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.04.2016. 13:22h

Pari Sen Žermen je zainteresovan za Nejmara, a agent Brazilca Vagner Ribeiro je poručio da su spremni za pregovore sa francuskim klubom, ali samo ukoliko ponudi 193 miliona eura, koliko iznosi klauzula u ugovoru sa Barselonom.

Šta više, Ribeiro je poručio da je asu Barse primamljiv život u Parizu.

„Nejmaru ugovor sa Barselonom ističe 2018. Ipak, u budućnosti je primamljiv život u Parizu, a igranje u klubu kao što je PSŽ je san svakog fudbalera. Razgovaraćemo o mogućem transferu ukoliko klub iz Pariza pokaže interesovanje. Ne mislim da su 193 miliona problem za njih”, rekao je Ribeiro za “L’Ekip”.

Ukoliko bi se taj transfer realizovao, bio bi ubjedljivo najveći u istoriji fudbala. Dosadašnji rekord je prelazak Gareta Bejla iz Totenhema u Real za 100 miliona.

Nejmar je došao u Barselonu iz Santosa 2013. godine i osvojio Ligu šampiona, titulu u Primeri, Kup kralja, Superkup Evrope i Španije i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Moguće je da Ribeiro samo „tvrdi pazar”, jer bi Nejmar uskoro trebalo da potpiše novi ugovor. Po sadašnjem zarađuje 14 miliona eura godišnje, a želja njegovog agenta je da dobije preko 20, kao Lionel Mesi...

U Kataloniji ne vjeruju da će Brazilac otići, a Đerard Pike je na pres konferenciji pred utakmicu sa Atletiko Madridom u Ligi šampiona poručio da je siguran da Brazilac nigdje neće mrdati.

Bonus video: