Anćelotijevo poređenje startnih postava: Barsa u prednosti u odnosu na Real

2 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: GOAL.COM
Karlo Anćeloti, Foto: GOAL.COM
Ažurirano: 01.04.2016. 17:34h

Bivši trener Reala Karlo Anćeloti u svojoj kolumni za kineski portal "Sina Sport" uporedio je kvalitete članova startnih postava Barselone i Reala uoči subotnjeg El klasika.

Po njemu, bolja je "blau grana".

Bravo - Navas: Neriješeno. Obojica imaju iza sebe vrlo dobre sezone, mada je Navas bitniji za Real, nego Bravo za Barselonu.

Alveš - Karvahal: Neriješeno. Dobri napadači, moraju da više vode računa o prostoru koji ostavljaju iza sebe u odbrani, naročito Alveš.

Pike - Pepe: Pike. Pikeove igre ove sezone su na visokom nivou; uvijek je koncentrisan i dobro se postavlja. Pepeova brzina i talenat su važni Realu.

Alba - Marselo: Marselo. Imaju slične uloge u svojim timovima, dobri su u napadu, ali je Marselo bitniji Realu.

Buskets - Kazemiro: Buskets. Definitivno jedan od najboljih vezista na svijetu sa izvanrednom taktičkom obučenošću. Kazemiro je u posljednje vrijeme napredovao.

Rakitić - Kros: Rakitić. Njegova forma je nevjerovatna, kao i njegov fizički i psihološki doprinos igri Barselone. Kros je važan igrač za Real, ali nije na Rakitićevom nivou.

Inijesta - Modrić: Neriješeno. Među najboljim vezistima na svijetu.Čine svoje saigrače boljim.

Nejmar - Bejl: Nejmar. Njegov napredak je impresivan. Bejl je jedan od igrača odluke, ali je često povrijeđen. Nejmar je trenutno bolji igrač.

Saurez - Benzema: Neriješeno. Različiti tipovi igrača. Suarez je punokrvni napadač, sa velikim radijusom kretanja. Benzema je takođe odličan, ali bi mogao da postiže više golova.

Mesi - Ronaldo: Neriješeno. Šta reći? Dva najveća igrača današnjica, obojica u velikoj formi.

Bonus video: