Kadeti ubjedljivo poraženi od Irske

Nakon poraza od Poljske (2:0), Crna Gora izgubila i od Republike Irske - 3:0. Protiv Srbije za popravljanje utiska
0 komentar(a)
Kadeti, Foto: FSCG
Kadeti, Foto: FSCG
Ažurirano: 30.03.2016. 15:01h

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Republike Irske - 3:0, u drugom kolu elitne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Borisa Miličkovića, koji su u prvom kolu poraženi od domaćina Poljske 2:0, imaće u petak protiv Srbije posljednju šansu da poprave utisak, ili makar postigne gol na turniru,

Irci su poveli u nadoknadi prvog poluvremena, kada je Molumbi nakon karambola u šesnaestercu prvo pogodio prečku, a onda zakucao loptu u mrežu golmana Lazara Carevića.

U nastavku, Irci su još lakše dolazili do našeg šesnaesterca, što je rezultiralo golovima Malona i Birne u posljednjih deset minuta utakmice.

Po selektoru Miličkoviću, poraz od 3:0 je ipak previsok...

"U prvom dijelu smo pokazali čvrstu i disciplinovanu igru, dobro smo stajali na terenu i parirali protivniku. Međutim, gol koji smo primili u nadoknadi nakon gužve u šesnaestercu umnogome je uticao na našu igru u nastavku. Pali smo i psihološki, pokušali smo izmjenama da unesemo promjenu, ali su Irci iskoristili bolju fizičku pripremljenost i još dva puta pogodili mrežu. Na kraju, rezultat je previsok u odnosu na ono što je viđeno na terenu", kazao je Miličković.

Bonus video: