Asprilja: Real ne cijeni Hamesa

„Hames ne igra bolje za Kolumbiju nego Real, nego mu u reprezentaciji daju veću važnost, što je igraču takvih karakteristika bitno. U Realu mu to ne daju. Mora dobiti ljubav od kluba”, rekao je Asprilja
1 komentar(a)
Hames Rodriges, Foto: Beta/AP
Hames Rodriges, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 29.03.2016. 09:50h

Legendarni kolumbijski fudbaler Faustino Asprilja kritikovao je Real Madrid zbog odnosa prema Hamesu Rodrigesu.

Sjajni vezista je stigao u Raal 2014. za 80 miliona eura, ali ne igra dobro ove sezone za klub, dok je u reprezentaciji sjajan.

„Hames ne igra bolje za Kolumbiju nego Real, nego mu u reprezentaciji daju veću važnost, što je igraču takvih karakteristika bitno. U Realu mu to ne daju. Mora dobiti ljubav od kluba”, rekao je Asprilja.

Rodriges je bio fantastičan u prvoj sezoni u Realu sa 17 golova i 18 asistencija, dok se ove muči sa formom, pa je postigao svega šest pogodaka.

Dolazak Zinedina Zidana umjesto Rafaela Benitesa nije mnogo uticao na izdanja bivšeg igrača Envigada, Banfilda, Porta i Monaka.

„Kada je Karlo Anćeloti bio tamo, on ga je cijenio. Ove sezone nije mogao da pokaže ništa, jer nije dobio pravi tretman. Mislim da Benites ima nešto protiv Kolumbijaca, to je jedini način da se objasni njegovo ponašanje prema mojim zemljacima”, podsjetio je Asprilja na probleme Kamila Sunige i Duvana Sapate u Napoliju sa Špancem.

Bonus video: