Poleksić: Za dobre stvari treba vremena

0 komentar(a)
Vukašin Poleksić, Foto: Zoran Đurić
Vukašin Poleksić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 28.03.2016. 15:43h

Vukašin Poleksić je zbog povrede propustio meč u Pireju, a sjutra veče će kao kapiten predvoditi ekipu protiv Bjelorusije.

Očekuje i da će je predvoditi do trijumfa koji Crna Gora čeka od septembra i gostovanja Moldaviji.

"Biće tvrda i teška utakmicu. Vjerujem da će se Bjelorusi skoncentrisati na odbranu i to kako da sačuvaju gol. S druge strane, mi smo u posljednje vrijeme imali neke loše rezultate, tako da će nam pobjeda dobro doći. Želimo da se u što boljem svjetlu predstavimo publici i novom selektoru. Mnogo bi nam značio trijumf, jer odavno nismo osjetili ukus pobjede", rekao je Poleksić i dodao:

"Dosta utakmica smo dobro odigrali, ali smo ih ispustili pred kraj ili spletom nesrećnih okolnosti. Više bih volio da smo neke mečeve odigrali loše, a da smo slavili".

Atmosfera uprkos lošim rezultatima nije poljuljana.

"Odavno nije bila bolja. Jeste da fale neki glavni igrači, a kad se oni vrate bićemo još bolji. Polako se navikavamo na novi stil rada i treninga i svakim danom je sve lakše. Počeli smo da kapiramo šta selektor traži od nas. Sigurno da se ništa ne može promijeniti preko noći, za dobre stvari treba vremena. Ali, na dobrom smo putu", istakao je iskusni golman.

Bonus video: