Mornar smijenio Marčića, Mijović novi trener

194 pregleda 3 komentar(a)
Zoran Mijović, Foto: Sportbar.me
Zoran Mijović, Foto: Sportbar.me
Ažurirano: 25.03.2016. 21:47h

Rudolf Roki Marčić više nije trener FK Mornar. To je današnja odluka Upravnog odbora barskog prvoligaša.

Sa dosadašnjim strategom će u narednim danima biti dogovoren način raskida ugovora, imajući u vidu da je Marčić imao potpisan dvogodišni ugovor sa klubom.

Novi šef stručnog štaba je bivši selektor ženske fudbalske reprezentacije Zoran Mijović, kome će u daljem radu pomagati i novi stručni štab.

Nova lica na klupi Mornara su pomoćni treneri Zoran Đurašković, Zoran Perović i Nebojša Mijović.

Situacija u kojoj se nalaze Barani na svega deset kola do kraja regularnog dijela sezone nije nimalo dobra. Međutim, po riječima čelnika Mornara i novog šefa struke još ništa nije izgubljeno….

“Čast mi je da budem trener Mornara, i prihvatio sam ponudu UO prije svega jer nam se vizije poklapaju. Moram biti realan, ne mogu i ne želim da obećavam brda i doline, ali sam siguran da će rad u klubu biti visoko profesionalan i kvalitetan. Moramo ovaj period iskoristiti na najbolji mogući način da se pripremimo za sva naredna iskušenja”, rekao je Mijović.

Iz kluba su najavili i kompletnu reorganizaciju na svim poljima, uz konkretan četvorogodišnji plan za potpunu revitalizaciju kluba.

Reorganizacija će obuhvatiti sve kategorije Mornara, a cijl je da se u što skorijem roku u Baru i okolini napravi kvalitetna baza mladih igrača koji bi trebalo da postanu nosioci igre u narednom periodu.

Bonus video: