Napustio Randers jer ga je supruga prevarila sa kapitenom

Jonas Boring je napustio Randers zbog bizarnog razloga - otkriveno je da je kapiten tog kluba, Kristijan Keler, imao ljubavnu aferu sa njegovom suprugom?!
51 pregleda 4 komentar(a)
Jonas Boring
Jonas Boring
Ažurirano: 24.03.2016. 11:43h

Da fudbal ponekad može da postane sličan prizemnim rijaliti programima potvrdio je slučaj iz Danske.

Naime, Jonas Boring je napustio Randers zbog bizarnog razloga - otkriveno je da je kapiten tog kluba, Kristijan Keler, imao ljubavnu aferu sa njegovom suprugom?!

„Poslije dugog razmišljanja i teško emotivnog perioda sam želio da se vratim, ali sam shvatio da je to nemoguće. Randers mi je mnogo značio, klub i navijači će uvijek imati mjesto u mom srcu, ali moram da počnem novu avanturu“, rekao je Boring, koji je dao 16 golova na 88 utakmica za Randers.

Očekivalo se da će on ostati, a da će kapiten dobiti otkaz, ali se dogodilo suprotno.

„Gubimo dobrog igrača, koji je mogao da pomogne timu, ali to se i ranije dešavalo. Mislim da će ovo pomoći klubu, timu, ali i meni da nastavimo da funkcionišemo“, rekao je bezosjećajni Keler.

Boring je odlučio da se rastane sa suprugom Kirom Egsgord, ali do razvoda žive u istoj kući sa svoje dvoje djece.

„To što je ona odlučila da bude sa našim kapitenom me mnogo boli i čini moj i Kelerov zajednički ostanak u Randersu nemogućim. Prekršio je pravilo broj 1 u svlačionici. Zabio mi je nož u leđa”, zaključio je Boring.

Bonus video: