Božović: Želimo da uđemo u istoriju Crvene zvezde

Crveno-bijeli su u seriji od 23 pobjede i ako sjutra trijumfuju postaviće novi klupski rekord po broju uzastopnih pobjeda.
4 komentar(a)
Miodrag Božović, Foto: BETA
Miodrag Božović, Foto: BETA
Ažurirano: 21.03.2016. 13:52h

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici u Novom Pazaru pokušati da pobijedi i uđe u istoriju kluba kao generacija sa najviše uzastopnih trijumfa.

"Velika serija pobjeda je iza nas, svi očekujemo novu protiv Novog Pazara i bilo bi lijepo kada bismo je ostvarili i kada bismo ostali zabilježeni kao generacija sa najviše pobjeda u istoriji Crvene zvezde. Neće biti lako u Novom Pazaru, kao što nijedna prethodna utakmica nije bila laka. Spremni smo i svjesni kakva nam se šansa ukazuje", rekao je Božović na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Crvene zvezde sjutra od 15 časova igraju u Novom Pazaru, utakmicu 26. kola Super lige Srbije. Taj duel je trebalo da se igra prije dvije nedjelje, ali je odložen zbog lošeg terena poslije poplava koje su zahvatile veliki dio Srbije.

Crveno-bijeli su u seriji od 23 pobjede i ako sjutra trijumfuju postaviće novi klupski rekord po broju uzastopnih pobjeda.

Upitan da li će njegova ekipa imati teškoće pošto je teren u Novom Pazaru manji, Božović je rekao da crveno-bijeli u svakoj utakmici igraju na malom terenu, jer se protiv njih ekipe uglavnom brane.

"Bilo bi dobro da teren bude dobar, ali on će biti isti za obje ekipe. Ako bude loš biće velika borba a nadam se da ćemo mi pobijediti", rekao je on.

Na pitanje da li će pružiti priliku igračima koji su do sada imali manju minutažu, Božović je rekao da neće kalkulisati sve dok njegova ekipa matematički ne obezbijedi titulu.

"Da je ovo normalan šampionat vjerovatno bismo im pružili šansu, ali pošto je ovo eksperimentalni šampionat moramo da budemo oprezni sve dok matematički ne obezbijedimo titulu. Moramo da napravimo što veću razliku prije početka plej-ofa, kako bismo mogli da pružimo šansu i ostalim igračima", naveo je on.

Bonus video: