Raičević podnio ostavku

2 komentar(a)
Dušan Raičević, Foto: Jedro.me
Dušan Raičević, Foto: Jedro.me
Ažurirano: 14.03.2016. 12:24h

Iako ove polusezone pružaju znatno bolje partije nego kompletne prethodne, misija zvana opstanak za fudbalere Mornara još izgleda daleko.

Poraz od jednog od direktnih rivala, ekipe Iskre, upalio je alarm u taboru barskog prvoligaša. Zbog toga je ostavku podnio predsjednik Upravnog odbora Dušan Raičević i obrazložio ju moralnim razlozima, koji su prije svega vezani za lošu poziciju kluba.

„Zbog nemogućnosti da i dalje usklađujem sve poslovne obaveze i nastavim da ulažem jednaku energiju i entuzijazam u momentima kada naš prvi tim prolazi kroz najveću rezultatsku krizu u svojoj istoriji, moralna je obaveza da se povučem sa mjesta glavnog operativca kluba i ovo mjesto prepustim drugome”, kaže se između ostalog u ostavci Raičevića, koji je i potpredsjednik Opštine Bar.

Iako je Mornar u prethodna tri meča ostvario trijumfe na domaćem terenu protiv znatno bolje plasiranih timova, dva poraza - od Dečića i Iskre na gostovanjima - ostavila su Barane zakovane za začelje tabele.

Izabranicima Rudolfa-Rokija Marčića i pored dobrih partija ove polusezone naruku nisu išli rezultati direktnih konkurenata, tako da je situacija oko ulaska u baraž i dalje pod velikim znakom pitanja.

Očekuje se, ipak, brz odgovor preostale uprave FK Mornar.

Bonus video: