Golčina makazicama Kosovića, Partizan siguran protiv Voždovca

1 komentar(a)
Nebojša Kosović, Foto: Fkpartizan.rs
Nebojša Kosović, Foto: Fkpartizan.rs
Ažurirano: 12.03.2016. 16:23h

Nebojša Kosović je u nemilosti selektora mlade reprezentacije Crne Gore Mojaša Radonjića, ali u Partizanu dobija sve više prostora. I, što je najvažnije, koristi ga na najbolji način.

Kosović je danas protiv Voždovca opet bio starter kod Ivana Tomića (treću utakmicu zaredom), a pobjeda od 3:0 će se i pamtiti po njegovoj majstoriji - u 69. minutu je makazicama pogodio mrežu protivnika i potpisao trijumf "crno-bijelih".

Bivši fudbaler Vojvodine, Standarda i Ujpešta je odmah nakon gola i zamijenjen kada je na teren ušao Saša Lukić.

"Volim igru, volim loptu i atraktivne poteze i to je razlog što često pokušavam čak i na treninzima. Vidjeli ste to na pripremamna, na ovakav način da dam gol. Sad mi se posrećilo. To je prvi put da na ovakav način pogodim. Obradovao bih se i da je to uradio neko drugi, jer ponavljam - volim atraktivne poteze. Imali smo u tom trenutku i vođstvo od 2:0, pa je jedan takav bio i dozvoljen", rekao je Kosović za srpske medije.

Kosović je u Partizan stigao ljetos kada je trener bio Zoran Kiza Milinković, koji ga je i lansirao u prvi tim Vojvodine 2011. godine, ali je rijetko dobijao šansu, kao i kasnije kada je beogradskog velikana preuzeo Ljubinko Drulović...

Pogledajte majstoriju 21-godišnjeg Nikšićanina, kao i preostala dva gola koja su postigli Darko Brašanac i Alen Stevanović.

Bonus video: