Mihajlović: Ostanak u Milanu ne zavisi od mene

0 komentar(a)
Mihajlović, Foto: Reuters
Mihajlović, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.03.2016. 10:55h

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović izjavio je danas da bi volio da vodi "rosonere" i naredne sezone, ali da ta odluka ne zavisi od njega.

Srpski trener juče je obavio razgovor sa predsjednikom Silviom Berluskonijem u vezi svog statusa, ali novinarima nije mogao da odgovori na pitanje da li ostaje i poslije ljeta.

"Bio sam tužan poslije poraza od Sasuola i u klubu smo počeli debatu oko moje budućnosti. Nikada nisam išao iz krajnosti u krajnost, ali moram da se navikavam. Kao i svaki trener, ocjenu ću dobiti na kraju sezone. Volio bih da ostanem", rekao je Mihajović za klupsku televiziju.

On je poručio da je sastanak sa Berluskonijem prošao bez ikakvih problema i u normalnom tonu.

"Da pitanje ostanka u klubu zavisi od mene, sigurno bih predvodio Milan i dalje. Raduju me komentari podrške mojih igrača, od početka sam imao iskren odnos sa njima. Ukazao sam im poštovanje i oni mi ga uzvraćaju", rekao je Mihajlović, podsjećajući da šesto mjesto nikoga ne zadovoljava.

"Prvi se ljutim kada izgubimo, ali ima još da se igra. Postoji šansa da popravimo stanje na tabeli i zaigramo onako kako znamo", zaključio je bivši selektor Srbije.

Bonus video: