Toti: Žalim što nisam igrao u Realu

„'Santjago Bernabeu' je nevjerovatan stadion i mogu da kažem da žalim što nisam igrao u Realu. Jedino žalim za tim, i zbog toga će ova utakmica i aplauz koji sam dobio ostati u sjećanju“, kazao je Toti
2 komentar(a)
Toti, Foto: Beta-AP
Toti, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 09.03.2016. 17:43h

Franćesko Toti je legenda Rome i svjetskog fudbala – sinoć je stigla još jedna potvrda da je riječ o jednom od najvećih igrača modernog doba.

Samo takvi dobijaju ovacije u Madridu, a da ne nose dres Reala.

A kada je ulazio u igru, možda i posljednji put u Ligi šampiona, ovacije su se prolomile „Bernabeuom“.

Princ Rima nije ostao ravnodušan, prvi put kazao da mu karijera nije potpuno ispunjena, iako je cijeli život igrao u klubu koji voli...

„'Santjago Bernabeu' je nevjerovatan stadion i mogu da kažem da žalim što nisam igrao u Realu. Jedino žalim za tim, i zbog toga će ova utakmica i aplauz koji sam dobio ostati u sjećanju“, kazao je Toti.

Nakon meča razmijenio je dresove sa Serhiom Ramosom, koji se obradovao, poput dječaka...

„Toti je jedan od mojih fudbalskih heroja. Prava legenda. Ovaj dres imaće posebno mjesto u mojoj kolekciji“, rekao je Ramos.

Mnogo puta Toti je bio na meti Reala, izgledalo je 2006. godine, nakon Mundijala u Njemačkoj, da je posao praktično završen, ali njegova ljubav prema Romi i Rimu, ipak, je bila jača.

On će 17. septembra napuniti 40, prije čak 23 godine debitovao je u prvom timu, odigrao 594 utakmice i postigao 244 gola.

Ugovor mu ističe u junu, još nije rekao zbogom fudbalu, iako je ove sezone odigrao tek sedam utakmica.

„Ima vremena za priču o budućnosti. Sada želim da uživam i u ovim trenucima moje karijere“, kazao je Toti.

Bonus video: