CFL se igra u srijedu, derbi u Kotoru

Derbi kola igra se u Kotoru, gdje trećeplasirani Bokelj, pretedent za Evropu, dočekuje drugoplasirani Rudar. Mladost čeka Iskru, Dečić - Budućnost u Danilovgradu
1 komentar(a)
Mladost - Bokelj, Foto: Boris Pejović
Mladost - Bokelj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.03.2016. 13:44h

Sve utakmice 21. kola Telekom 1. CFL igraju se sjutra (srijeda) sa početkom u 14.30 časova.

Kolo usred sedmice igra se zbog pauze koja očekuje sve prvoligaše u drugoj polovini marta, kada je termin Fife za reprezentativne utakmice.

Derbi kola igra se u Kotoru, gdje trećeplasirani Bokelj, pretedent za Evropu, dočekuje drugoplasirani Rudar.

Kotorani su u seriji od četiri utakmice bez poraza (tri pobjede i remi), dok se Pljevljaci još nisu odrekli šampionskih ambicija, pošto su u subotu prednost vodeće Mladosti smanjili na osam bodova.

Mladost dočekuje Iskru na Starom aerodromu i ima dobru priliku da se vrati pobjedama, nakon poraza u Grblju, mada Danilovgrađani još nisu izgubili u prva tri proljećna meča.

Budućnost gostuje Dečiću, i to u Danilovgradu - Tuzani su se zbog suspenzije terena odlučili da ugoste Podgoričane na stadionu "Braća Velašević". "Plavi" su bez pobjede i bez postignutog gola u prva tri kola jeseni.

Sutjeska gostuje u Petrovcu. Oba tima su u serijama - Petrovčani imaju tri vezana poraza, a Nikšićani tri uzastopna remija. I jedni i drugi igraju za prvu proljećnu pobjedu.

Seriju remija (tri) pokušaće da prekine Lovćen, ali ga čeka teško gostovanje, protiv Zete u Golubovcima.

Konačno, u Baru se sastaju posljednjeplasirani Mornar i Grbalj. Dva tima su u tri proljećna kola zabilježila po dvije pobjede, sve na domaćem terenu.

Utakmice se igraju u 14.30 časova.

U subotu se igra posljednje kolo drugog kruga, nakon čega će Bergerovim tablicama biti utvrđen raspored za treći krug šampionata.

Bonus video: