Rudar do trijumfa u nadoknadi, lider Mladost izgubila u Grblju

Tri pobjede domaćina i tri remija u šest utakmica 20. kola Prve lige, uz svega devet postignutih golova, pet u Pljevljima gdje je Rudar slavio u posljednjem minutu nadoknade
0 komentar(a)
Risto Radunović, Foto: Zoran Đurić
Risto Radunović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.03.2016. 15:33h

Svega devet pogodaka u šest utakmica 20. kola u Prvoj ligi, čime je izjednačen antirekord iz 14. kola, kada je takođe viđeno devet golova.

Mladost je izgubila u Radanovićima, Dečić slavio prvu pobjedu u nastavku, pa je Mornaru zasutavljen pobjednički niz.

Ostala tri meča završena su remijima.

Dečić je poveo protiv najuspješnije ekipe nakon prvoligaške pauze, Mornara. Lider Mladost gubi u Radanovićima zahvaljujući sjajnom korneru Jablana i reakciji Dragana Grivića.

Predrag Brnović na asistenciju kapitena Rudara Nedeljka Vlahovića prvi je pogodio u 20. kolu. Pod Goricom bez pravih šansi u prvih 20 minuta.

Kopitović je u 18. minutu izjednačio u Pljevljima, svojim 12. golom ove sezone, a potpuni preokret je potpisao Mikijelj. IPak domaćin se nije predavao i četiri minuta kasnije je izjednačio a u posljednjim trenucima poluvremena Brnović je pogodio prečku.

I u nastavku Rudar nije imao sreće jer je i Noma uzdrmao prečku

Lider Mladost je imala šansu preko Vukovića u 24. minutu, ali je prethodno i Jablan promašio dobru šansu da Grbalj dovede u vođstvo. U drugom poluvremenu je i Dragićević promašio šansu, tačnije ubačenu loptu sa sedam metara od gostujućeg gola.

Sutjeska je propustila preko Kordića dvije sjajen šanse, po jednu u oba poluvremena. Kazna je stigla u 63. minutu golom Bjedova. Ipak, Sutjeska je uspjela da izjednači, a u 90. minutu je Vučić promašio za preokret.

Malo promjena u nastavku, Dečić je preko Save Gardaševića umalo duplirao prednost u finišu.

Rezultati:

Sutjeska - Zeta 1:1

Bjedov 63 - Šofranac (autogol) 87.

Grbalj - Mladost 1:0

Grivić 72.

Budućnost - Lovćen 0:0

Rudar - Petrovac 3:2

Predrag Brnović 8, 90+3, Reljić 32 - Kopitović 18. Mikijelj 28.

Dečić - Mornar 1:0

Krnić 28.

Iskra - Bokelj 0:0

Bonus video: