Danilo Pantić: U Viteseu možda ne vole Srbe

4 komentar(a)
Danilo Pantić, Foto: Partizan.rs
Danilo Pantić, Foto: Partizan.rs
Ažurirano: 03.03.2016. 12:39h

Sa svega 18 godina vezista Partizana je u duelima sa igračima Totenhema pokazao nevjerovatan talenat i klasu, koju su prepoznali skauti Čelsija. "Plavci" su i otkupili ugovor Pantića prošlog lejta i odmah ga proslijedili na pozajmicu holandskom Viteseu. Pantić je u dresu holandskog prvoligaša upisao samo šest nastupa, i jednu asistenciju za gol.

"Želim da se vratim u Čelsi, i tamo mogu samo trenirati. Ne razumijem zašto sam u Viteseu, ako me ne smatraju dostojnim da igram. Zaista nemam prostora da pokažem šta mogu i znam. I ne vidim razlog tome. Možda u Viteseu ne vole Srbe?! Eto, Nemanja Matić u Viteseu takođe nije dobio šansu, a Uroš Đurđević je za godinu i po upisao svega 22 nastupa", kazao je Pantić za goal.com".

Pantić je jedan od petorice igrača koji su u Viteseu na pozajmici.

"Nešto svakako nije u redu, jer niti jedan od nas ne igra. I po prvi put smatram da sam napravio grešku što sam iz Partizana prešao u Čelsi. Bilo je, izgleda prerano. Znam da je privilegija biti igrač Čelsija i bio sam spreman da čekam na priliku pored Vilijana i Azara", zaključio je Pantić.

Bonus video: