Naoružani razbojnik opljačkao Insinjea i poručio mu: Posveti mi sljedeći gol!

1 komentar(a)
Lorenco Insinje, Foto: Beta/AP
Lorenco Insinje, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.02.2016. 14:54h

Lorenco Insinje doživio je pravu noćnu moru u subotu veče, prilikom izlaska u grad sa suprugom i dvojicom prijatelja - igrač Napolija je, naime, opljačkan od strane dvojice kriminalaca, od kojih je jedan bio naoružan pištoljem, koji je i upotrijebio kao prijetnju prilikom pljačke!

Razbojnik je, čak, pištolj uperio u glavu Insinjeu, i poručio mu:

"Posveti mi sljedeći gol koji postigneš!", kazao je pljačkaš prije nego je pobjegao, prenose italijanski mediji.

Insinje je bio zaustavljen na semaforu u svom Mercedesu, kada se približio skuter sa dvojicom lopova koji su nosili kacigu.

Jedan od njih je sišao sa skutera, otvorio vrata od auta i uperio pištolj ka Insinjeu, koji je bio primoran da kriminalcu preda časovnik, dvije narukvice supruge i oko 800 eura u novcu.

Ostaje da se vidi koliko će ovaj incident uticati na Insinjea, koga sa Napolijem u ponedjeljak očekuje meč protiv Fiorentine na "Artemio Frankiju".

Ovakvi događaji se, inače, ne dešavaju prvi put fudbalerima Napolija, pošto su iste probleme imali Marek Hamšik i to čak tri puta, Ezekijel Laveci, Edinson Kavani, Valon Behrami...

Žrtva pljačke, dok je bio član Juventusa, u Torinu je 2011. godine bio i naš Mirko Vučinić, kada mu je lopov na ulici oteo sat vrijedan 20 hiljada eura.

Bonus video: