Bokelj silan u bokeljskom derbiju, Evropa sve bliža

0 komentar(a)
FK Bokelj, Foto: Savo Prelević
FK Bokelj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.02.2016. 13:27h

Bokelj je u bokeljskom derbiju protiv Grblja dominirao u prvom poluvremenu, a u nastavku davao golove - ubjedljivim trijumfom protiv komšija (3:0) ekipa Slobodana Draškovića je preuzela treću poziciju od Budućnosti i našla se u evropskoj zoni.

"Lijepo je biti među tri prva tima na tabeli, ali čvrsto stojimo na zemlji, iako ambicije rastu. Mnogo je do kraja i puno posla nas čeka, trenutno nam je jedini cilj da nastavimo u ovom ritmu"m kazao je Drašković, čija je ekipa vezala tri pobjede.

Kotorani su dominirali od starta, iako su igrali bez dva važna vezna fudbalera, suspendovanog Šćekića i povrijeđenog Zlatičanina. Najveće šanse u prvom dijelu domaćin je imao u 28. minutu, kada

Ognjanović glavom, pa Pepić nogom, nisu uspjeli da savladaju drugog golmana Grblja Stefana Spasojevića (mijenjao suspendovanog Lazara Carevića).

U nastavku je, međutim, uslijedila goleada. Otvorio je napadač Dejan Đenić, zimsko pojačanje Bokelja iz Srbije, koji je u 55. minutu realizovao lijepu akciju Čelebića i Kotorca.

Osamnaest minuta kasnije mrežu je zatresao još jedan debitant u dresu Bokelja, Ilija Bogdanović, koji je tek što je ušao u igru, maltene u prvom kontaktu s loptom, pogodio protiv svog nekadašnjeg kluba.

Tačku na novu sjajnu pariju Bokelja stavio je Dejan Kotorac, koji se u 78. minutu prošetao kroz smušenu odbranu gostiju za konačnih 3:0.

Aplauzi sa tribina na kraju, Bokelj sanja velike stvari, ali prava iskušenja tek slijede...

Bonus video: