Pogba: Mi smo Juventus i možemo protiv Bajerna

“Nismo favoriti za pobjedu u dvomeču, ali upravo to može biti naša prednost, jer nemamo šta da izgubimo”, rekao je Pogba
2 komentar(a)
Pol Pogba, Foto: Reuters
Pol Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.02.2016. 16:38h

Fudbaleri Juventusa i Bajern Minhena sastaće se sjutra u Torinu u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a jedan od najboljih igrača italijanske ekipe Pol Pogba vjeruje da njegov tim može do plasmana u četvrtfinale.

“Mi nismo favoriti protiv Bajerna, ali to nije problem za nas. Igrati protiv Pari Sen Žermena, Barselone, Bajerna... To je Liga šampiona i tu nema malih timova poslije grupne faze. Učinićemo sve da se prođemo”, rekao je Pogba za sajt takmičenja.

Prva utakmica osmine finala između Juventusa i Bajerna igraće se sjutra od 20.45 u Torinu.

Juventus i Bajern Minhen su se više puta u istoriji sastajali u međunarodnim takmičenjima, a posljednji put su Bavarci 2013. godine u četvrtfinalu pobijedili Juventus dva puta po 2:0.

“Bajern je tada bio izuzetno jak. Tada je i osvojio Ligu šampiona. Imao je veoma dobru organizaciju igre, sa ubistvenim napadačima. Sa igračima poput njih, sjajnim individualcima, normalno je da budete u vrhu fudbala, ali mi smo Juventus, takođe veliki klub. Nismo favoriti za pobjedu u dvomeču, ali upravo to može biti naša prednost, jer nemamo šta da izgubimo”, rekao je Pogba.

Torinski klub je grupnu fazu takmičenja završio na 2. mjestu grupe D, dok je Bajern bio u prvi u grupi F.

Oba tima u sjutrašnju utakmicu ulaze bez nekoliko standardnih prvotimaca. Kod Juventusa su pod znakom pitanja Mario Mandžukić i Paulo Dibala, a Đorđo Kjelini je van ekipe. S druge strane u timu neće biti Holgera Badštubera, Džeroma Boatenga i Havija Martinesa.

Bonus video: