Ronaldo: Napoliju Skudeto, kako da navijam za Juventus?

“Volio bih da mogu da kažem da će se Inter boriti za Skudeto, ali kako stoje stvari realnije je da se samo kvalifikuje za Ligu šampiona. Podržavam Napoli u trci za titulu sa Juventusom. Zar neko misli da bi navijao za tim iz Torina”, upitao se Ronaldo za “Korijere delo sport”
6 komentar(a)
Ronaldo Brazil, Foto: Sport.sky.it
Ronaldo Brazil, Foto: Sport.sky.it
Ažurirano: 22.02.2016. 14:07h

Jedan od najboljih napadača svih vremena, Brazilac Ronaldo, rekao je da bi volio da fudbaleri Napolija osvoje trofej namijenjen šampionu Italije.

“Volio bih da mogu da kažem da će se Inter boriti za Skudeto, ali kako stoje stvari realnije je da se samo kvalifikuje za Ligu šampiona. Ove godine biće tako, a naredne vjerujem drugačije. Podržavam Napoli u trci za titulu sa Juventusom. Zar neko misli da bi navijao za tim iz Torina”, upitao se Ronaldo za “Korijere delo sport”.

Proslavljeni Brazilac je tokom igračke karijere na Apeninima igrao za gradske rivale Inter i Milan, pored Kruzeira, PSV iz Ajndhovena, Barselone, madridskog Reala i Korintijansa.

Na tabeli Serije A vodi Juventus sa dva boda više od Napolija, dok je Inter peti sa 10 manje u odnosu na aktuelnog šampiona.

Bonus video: