Poketino: Ovo je pravi karakter

0 komentar(a)
Slaven Bilić i Maurisio Poketino, Foto: Reuters
Slaven Bilić i Maurisio Poketino, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.02.2016. 20:14h

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je veoma zadovoljan pristupom svojih fudbalera u pobjedi nad Mančester sitijem.

"Ova utakmica je bila vrlo važna. Moglo je da se osjeti da nije bila uobičajena i da je bila pravi ispit za nas. Zbog toga sam vrlo zadovoljan zbog mojih igrača. Pristup je bio dobar, a odigrali su savršenu partiju protiv tima koji ima mnogo kvalitetnih igrača vrhunske klase", rekao je Poketino.

Totenhem je pobijedio sa 2:1 i nalazi se na drugom mjestu.

Prvi gol je postignut iz penala dosuđenog jer je lopta pogodila u ruku Rahima Sterlinga, koji je skočio i okrenuo leđa da bi blokirao šut.

Ta sudijska odluka se nije svidjela domaćima.

"Nisam vidio šta se desilo sa mjesta gdje sam stajao. Ponekad se takve stvari dešavaju u fudbalu. Nekad vam idu u prilog, a nekada protiv", dodao je Poketino.

Mančester siti je sada četvrti na tabeli, sa četiri boda manje od Arsenala i Totenhema i šest od lidera Lestera.

Menadžer "građana" Manuel Pelegrini je bio ljut zbog dosuđenog penala.

"Sudija je želio da pokaže penal i pokazao ga je. Odluka je apsolutno pogrešna, jer je lopta pogodila Sterlinga u leđa, pa u lakat. On nije čak ni vidio loptu. To je isti sudija koji nam u prvom meču protiv Totenhema nije priznao dva gola zbog ofsajda, kada smo izgubili sa 4:1", istakao je Pelegrini.

Bonus video: