Nije dobro – od Mladosti bolji i danski Hobro

4 komentar(a)
Mladost - Hobro, Foto: Www.nordjyske.dk
Mladost - Hobro, Foto: Www.nordjyske.dk
Ažurirano: 12.02.2016. 19:09h

„Bolje sad, nego tokom prvenstva“ – vjerovatno razmišljaju u najboljem timu crnogorske fudbalske jeseni poslije kontrolnih mjerenja u turskoj Antaliji.

Na terenu hotela Titanik, Mladost je u četvrtom meču završnog dijela pripremnog perioda potonila treći put.

Nakon člana gruzijske elite Torpeda (1:5) i njemačkog četvrtoligaša Sarbrikena (1:5), od Podgoričana bolji je bio i Hobro, posljednjeplasirani tim danskog šampionata – 1:2.

Oba gola za pobjednike postigao je povremeni kostarikanski reprezentativac Majron Džordž, prvi u 28. minutu, nakon greške golmana Milete Radulovića, a drugi u 72. minutu.

„Bio je to dobar meč“ – rekao je danskim medijima 22-godišnji napadač. „Cio tim je odradio korektan posao.“

Hobro je dominirao u prvom dijelu. U nastavku, Mladost je kontrolisala sredinu terena, dok su se Danci orijentisali na kontre.

„Za rivala smo imali tvrdu ekipu, koja igra na duge lopte i gaji skandinavski stil igre“ – riječi su napadača Mladosti Jasmina Muhovića, koji je u finišu ublažio poraz.

„Pokušali smo da dođemo do igre, ali neke greške su nas koštale. Uspjeli smo da postignemo gol. Naravno, zadovoljan sam zbog toga, ali šteta što nismo stigli makar do izjednačenja.“

Pored tri poraza, Mladost je u Antaliji pobijedila gruzijski Dila Gori (1:0).

Duel sa Hobrom, po svemu sudeći, za izabranike Nikole Rakojevića biće posljednji u Antaliji prije povratka u Crnu Goru...

MLADOST – HOBRO 1:2

Antalija. Stadion: Fudbalski centar Titanik.

Golovi: 0:1 Džordž u 28, 0:2 Džordž u 72, 1:2 Muhović u 90. minutu.

Žuti kartoni: Lakić (Mladost), Park (Hobro).

MLADOST: Mile. Radulović (od 62. Radović), Milo. Radulović, Lakić, Glavan (od 79. Milić), Raičević (od 74. Petričević), Tomanović (od 57. Novović), Kokot (od 62. Muhović), Hajrulin (od 53. Rudović), Šćepanović (od 70. Kuč), Vuković (od 80. Radišević)

HOBRO: Rask, Kristensen, Justesen, Poulsen, Boge, Tjovelund, Damberg, Mikelsen, Doveran, Park, Džordž.

Bonus video: