Silva: Možemo da završimo sezonu bez poraza

Ekipa Lorana Blana slavila je ove sezone na 22 od 25 prvenstvenih utakmica i uz tri remija ima 24 boda više od drugoplasiranog Monaka
0 komentar(a)
Tijago Silva, Foto: Reuters
Tijago Silva, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.02.2016. 14:36h

Fudbaler Pari Sen Žermena Tijago Silva ocijenio je da njegova ekipa može da završi sezonu bez poraza u Ligi 1.

Aktuelni šampion Francuske pobijedio je u nedjelju Olimpik u Marseju sa 2:1 i nastavio niz od 34 utakmice bez poraza u prvenstvu, koji je započet u martu prošle godine.

Ekipa Lorana Blana slavila je ove sezone na 22 od 25 prvenstvenih utakmica i uz tri remija ima 24 boda više od drugoplasiranog Monaka.

Silva je rekao da pred njegovu ekipu nije postavljen cilj da sezonu završi bez poraza, ali da vjeruje da bi ti bio dobar rezultat.

„Ako nastavimo ovako da igramo možemo da završimo prvenstvo bez poraza. To nije cilj, ali ako to postignemo, biće sjajno”, rekao je Silva za „Kanal plus”.

Pari Sen Žermen je na gostovanju najvećem rivalu slavio golovima Zlatana Ibrahimovića i Anhela di Marije.

„Bila je dobra utakmica. Oni su naporno radili tokom cijelog meča, ali smo i mi. Ne znam da li smo zaslužili trijumf, ali ponovo smo pobijedili. Zadovoljni smo. Moramo ovako da nastavimo kako bismo sjajnu sezonu na pravi način priveli kraju”, rekao je Silva.

Pari Sen Žermen se takmiči i u Ligi šampiona, a u osmini finala će 16. februara na „Parku prinčeva” igrati prvu utakmicu protiv Čelsija. To je treći put uzastopno da te dvije ekipe igraju u osmini finala najelitnijeg evropskog takmičenja.

Bonus video: