Mladost opet primila peticu, ovog puta od njemačkog četvrtoligaša

I Sarbriken torpedovao Mladost - 5:1. Upozorenje za Podgoričane pred nastavak prvenstva. Trener Nikola Rakojević nije vodio meč, zbog visoke temperature
51 pregleda 6 komentar(a)
Mladost, Foto: Www.fc-saarbruecken.de
Mladost, Foto: Www.fc-saarbruecken.de
Ažurirano: 06.02.2016. 19:50h

I od goreg može - gore, uvjerili su se fudbaleri Mladosti, koji su drugi put u samo tri dana na pripremama u Antaliji primili pet golova od protivnika.

Nakon teškog poraza od gruzijskog Torpeda, lekciju jesenjem šampionu Telekom 1. CFL očitao je njemački četvrtoligaš, Sarbriken. Čak je i rezultat isti - 5:1 za protivnika.

Opravdanje fudbalerima Mladosti nije ni izostanak trenera Nikole Rakojevića, koji je ostao u hotelu jer ga je oborio grip.

Njegovi saradnici nisu mu po završetku meča donijeli dobre vijesti - Mladost će do kraja boravka u Turskoj morati da značajno popravi formu ukoliko želi da koliko-toliko spremna dočeka nastavak prvenstva. Upozorenje za Podgoričane mogu da budu i sjajne igre Rudara, najbližeg pratioca na tabeli, koji zaostaje devet bodova.

"Ovo je katastrofa. Primiti 10 golova u samo dva dana, od devetog tima iz Gruzija, pa od njemačkog četvrtoligaša, ne priliči ozbiljnom timu. Sve je bilo očajno, od igre, preko odnosa igrača prema dresu koji nose", kazao je član uprave Mladosti Miodrag Vukićević.

Podgoričani su koliko toliko parirali Njemcima u prvom poluvremenu, kada su i uspjeli da izjednače - napadač Edvin Kuč postigao je evrogol sa 20-ak metara.

U nastavku - potop Mladosti. Njemci su postigli četiri gola, nakon što su već u 49. minutu poveli sa 3:1.

"Iskreno se nadam da ćemo u narednim mečevima popraviti utisak", kazao je Vukićević.

Mladost je počela u sastavu Radulović, Đurišić, Lakić, Radulović, Pejović, Tomanović, Kuč, Kokot, Muhović, Šćepanović i Vuković, dok su šansu u nastavku dobili Milić, Glavan, Novović, Rudović, Petričević i Radišević.

Naredni meč Mladost igra u ponedjeljak. Rival je gruzijski Dila Gori.

Bonus video: