CRNOGORSKI AS U DRUŠTVU KAPELA, MURINJA, FIGA, ROBERTA KARLOSA...

Legenda sa legendama: I Peđa Mijatović podržao Infantina

Mijatović danas na "Vembliju" dao podršku Infantinu u trci za predsjednika Fife. Zajedno sa njim i Žoze Murinjo, Fabio Kapelo, Luis Figo, Roberto Karlos, Fernando Jero...
194 pregleda 14 komentar(a)
Mijatović, Foto: Beta-AP
Mijatović, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 04.02.2016. 21:15h

Legendarni crnogorski fudbaler Predrag Mijatović podržao je Italijana Đanija Infantina u trci za predsjednika Svjetske fudbalske federacije (FIFA).

Nekadašnji fudbaler i sportski direktor Real Madrida, sada veoma cijenjen i uticajan u evropskom fudbalskom establišmentu, stao je u red sa brojnim bivšim asovima, nekadašnjim i aktuelnim trenerima koji su dali podršku Infantinu u borbi za nasljednika odlazećeg i suspendovanog Sepa Blatera.

Aktuelni generalni sekretar Uefe dobio je danas podršku sa najvećeg nivoa, jer su se, osim Mijatovića, u njegovom društvu na „Vembliju“ pojavili i Fabio Kapelo, Žoze Murinjo, Luis Figo, bivši italijanski golman Franćesko Toldo, nekadašnji Peđini saigrači u Realu Roberto Karlos i Fernando Jero,  kao i Čeh Vladimir Šmicer i bivši kapiten Kameruna Žeremi Nijtap. 

Infantinovu kandidaturu ranije su podržali Aleks Ferguson, Klarens Sedorf i mnogi drugi.

Pored Italijana, kandidati za predsjednika svjetske kuće fudbala su i Žerom Šampanj, šeik Ebrahim El Kalifa, Tokio Seksvejl i jordanski princ Ali Bin El Husein.

Kongres Fife na kojem će biti izabran Blaterov nasljednjik održaće se 26. februara.

Preporučujemo za Vas