Pobjeda Budućnosti, pogodio i Igor Burzanović

Golove protiv Neretve iz Metkovića postigli su Milan Vušurović i Ivan Pejaković u prvom, te Igor Burzanović u drugom poluvremenu.
0 komentar(a)
Budućnost, Foto: Luka Zeković
Budućnost, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 04.02.2016. 19:41h

Budućnost se laganom pobjedom zagrijala u Međugorju, Podgoričani su u prvom kontrolnom meču na pripremama slavili sa 3:0 protiv lokalne Neretve iz Metkovića.

Golove su postigli Milan Vušurović i Ivan Pejaković u prvom, te Igor Burzanović u drugom poluvremenu.

Nekadašnji kapiten Budućnosti još nije zvanično član Podgoričana, a potpisaće ugovor ako do kraja prelaznog roka ne pronađe inostrani angažman.

Trener Miodrag Vukotić surpostavio je rivalu dvije ekipe - jedna je igrala 60, a druga 30 minuta.

"Bilo je dosta dobrih stvari i u suštini sam zadovoljan, iako su bile vidljive sitne greške u zadnjoj liniji. Imamo vremena da to ispravimo, čeka nas još pet test-utakmica i najvažnije je tempiramo formu za prvenstvo, ali i da nas zaobiđu povrede", kazao je Miodrag Vukotić, trener Budućnosti.

Počeli su Agović, Raspopović, Vukčević, Tomković, Radunović, Mirković, Hoćko, Pejaković, Vušurović, Đalović i Vujačić, dok su šansu u nastavku dobili Ljuljanović, Mirosavljev, Raičević, Drinčić, Mitrović, Božović, Raičković, Igor Burzanović, Marko Burzanović, Ilinčić i Seratlić.

Bonus video: