Radojičićev OFK prejak za Bokelj

"Koliko god rezultat bio nebitan u pripremnim utakmicama, nismo oduševljeni porazom od 3:0. Bio je primjetan umor kod fudbalera, od prvog do posljednjeg, što je u neku ruku i normalno, jer smo tek izašli iz teških priprema", kazao je Slobodan Drašković, trener Bokelja
0 komentar(a)
FK Bokelj, Foto: Savo Prelević
FK Bokelj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.02.2016. 18:42h

Fudbaleri Bokelja poraženi su danas na Jazu od OFK Beograda sa 3:0, u prijateljskom meču.

Golove za ekipu koju predvodi crnogorski trener Dragan Radojičić postigli su Avramovski u 31, Belaković u 40, Kovačević u 61. minutu.

"Koliko god rezultat bio nebitan u pripremnim utakmicama, nismo oduševljeni porazom od 3:0. Bio je primjetan umor kod fudbalera, od prvog do posljednjeg, što je u neku ruku i normalno, jer smo tek izašli iz teških priprema. Vjerujem da smo na dobrom putu, uprkos ovom porazu", prokomentarisao je trener Bokelja Slobodan Drašković.

Iza Kotorana je najuspješnija polusezone u istoriji, okončana 4. mjestom na tabeli i plasmanom u polufinale Kupa. Izlazak na evroscenu cilj je Bokelja u nastavku šampionata.

Za Bokelj su počeli Mijatović, Mladenović, Čelebić, Ognjanović, Todorović, Šćekić, Zlatičanin, Maraš, Bogdanović, Macanović i Mihajlović, a šansu su još dobili Todorović, Pajović, Pepić, Spalević, Pržica, Vuković, Takić, Maraš i Petrović.

Bonus video: