Rudar uspješan na startu priprema u Antaliji

U duelu u kome je trener Mirko Marić pružio šansu 22 fudbalera, jedini gol postigao je Japanac Noma u 27. minutu.
1 komentar(a)
Rudar, Foto: Rudar Fantazzi
Rudar, Foto: Rudar Fantazzi
Ažurirano: 04.02.2016. 18:38h

Crnogorski šampion se brzo prilagodio na promjenu vremenskih uslova.

Rudar, koji je u utorak oštru pljevaljsku zimu zamijenio toplinom turske Antalije, pobijedio je rumunskog prvoligaša Voluntari 1:0 u prvom od sedam predviđenih kontrolnih mečeva.

U duelu u kome je trener Mirko Marić pružio šansu 22 fudbalera (po jedanaestorici u oba poluvremena) jedini gol postigao je Japanac Noma u 27. minutu. Pljevljaci su svih 90 minuta bili mnogo bolji rival, imali i nekoliko sjajnih šansi, pogodili i prečku, dok su na drugoj strani golman crnogorskog šampiona Radanović uglavnom bio besposlen.

Voluntari je, inače, od ove sezone član rumunske elite, u kojoj nakon prvog dijela zauzima pretposljednje mjesto...

„Zadovoljni smo prvom provjerom, čak smo pružili znatno više nego što smo očekivali u ovom dijelu pripremnog perioda. Momci su diktirali ritam, nadigrali protivnika u svim elementima i samo je šteta što dobra partija nije krunisana ubjedljivijim trijumfom. Međutim, i ovako je dobro, nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i potpuno spremni dočekati nastavak prvenstva“, zadovoljno je raportirao pomoćni trener Rudara, Vuko Bogavac.

Naredni meč u poznatom turskom ljetovalištu, „rudari“ će odigrati u subotu protiv ukrajinskih Karpata.

Rudar je nastupio u sljedećem sastavu: Radanović, Nestorović (Tomasević), Živković (Reljić), Radišić (Savić), Alić (Cedeno), Jovanović (Gačević), Vlahović (Zečević), Brnović (Golubović), Sopo (Peličić), Marković (Knežević), Noma (Božović).

Bonus video: