I Rajo Božović pomogao da Grof dođe u Zvezdu

117 pregleda 2 komentar(a)
Miodrag Grof Božović, Foto: Beta
Miodrag Grof Božović, Foto: Beta
Ažurirano: 04.02.2016. 14:56h

Nekadašnji potpredsjednik Crvene zvezde, Slaviša Kokeza demantovao je tvrdnje generalnog direktora crveno-bijelih Zvezdana Terzića, koji je izjavio da je njega i trenera Miodraga Božovića u klub doveo premijer Aleksandar Vučić.

"Pošto pričate o periodu kad sam i ja bio u Zvezdi, mislim da gospodin Božović najbolje zna ko ga je doveo u Crvenu zvezdu. Kao što to odlično zna i gospodin Terzić. A ko će šta i kakvu izjavu i zbog čega, da da u medijima, to ne bih komentarisao. Rukovodstvo Zvezde, koje je činio UO poslije ostavke predsjednika Džajića, najbolje zna ko je koga doveo", izjavio je Kokeza za list Alo.

Kokeza je istakao da su "ključni ljudi u dovođenju Božovića u Zvezdu bili su njegovi prijatelji".

"Prije svega, mislim na Ivana Adžića. Tu je bilo dodatne pomoći Gorana Vesića i Raja Božovića", objasnio je Kokeza.

Terzić je, nedavno, u intervjuu za Ilustrovanu Politiku rekao da svima u klubu prija činjenica da premijer navija za Zvezdu, da je uticao na njegov i Božovićev dolazak i da je vjerovao u njih kada rezultati nisu bili na očekivanom nivou.

"On je veliki navijač Zvezde i sigurno je da je njegov udio u uspjesima fudbalskog kluba izuzetno veliki. Prije svega jer je u velikoj mjeri uticao da u Zvezdu dođemo trener Božović i ja, vjerovao je u nas i stao je uz nas i kad rezultati nisu bili na očekivanom nivou. Aleksandar Vučić je u najvećoj mjeri doprinio da ruski "Gasprom" produži ugovor o sponzotstvu na još tri godine i to je ta pomoć, zacijelo, izuzetna", rekao je Terzić.

Bonus video: