Savić ranije završio trening, pod znakom pitanja za Eibar

Atletiko u Primeri još nije primio gol kada je na terenu bio Stefan Savić - ukupno 457 minuta
0 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: Marca.com
Stefan Savić, Foto: Marca.com
Ažurirano: 03.02.2016. 18:52h

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić prinudno je danas napustio trening Atletiko Madrida zbog povrede i pod znakom pitanja je njegov nastup protiv Eibara u subotu, u 23. kolu Primere.

"Marka" piše da se Savić požalio na bol u butnom mišiću desne noge, te da će detaljni pregledi pokazati je li povreda ozbiljnije prirode.

Kako god bude, veliki problemi za trenera "kolćonerosa" Dijega Simeonea, koji protiv Baskijaca neće moći da računa na tri standardna člana odbrambene četvorke - Godina, Himenesa i Filipea Luisa.

Sva trojica su zaradili suspenzije na utakmici protiv Barselone - Godin i Luis dobili su crvene, a Himenes žuti karton, pa se Savić računao kao siguran startera protitv Eibara.

Crnogorski internacionalac igrao je posljednjih pola sata na "Nou Kampu", i to kada je njegov tim ostao sa dva igrača manje. Atletiko do kraja nije primio gol, ostalo je 2:1 za Katalonce.

U dosadašnjem dijelu sezone Savić je odigrao sedam utakmica u Primeri, pet kao starter. "Kolćonerosi", zanimljivo, nisu primili ni gol u prvenstvu kada je Savić bio na terenu, ukupno 457 minuta.

Atletiko je drugi u Primeri sa tri boda manje od vodeće Barselone, koja ima i utakmicu manje.

Bonus video: