Futsal: Crna Gora ubjedljiva protiv Amerikanaca

Izabranici Sveta Ljesara postigli su svih sedam golova u drugom poluvremenu, nadoknadivši gol zaostatka iz prvog dijela.
0 komentar(a)
Futsal, Foto: FSCG
Futsal, Foto: FSCG
Ažurirano: 02.02.2016. 09:13h

Futsal reprezentacija Crne Gore ubjedljivo je savladala Sjedinjene Američke Države u Umagu (7:3), samo dva dana pošto je duel istih reprezentacija završen bez pobjednika 1:1.

Izabranici Sveta Ljesara postigli su svih sedam golova u drugom poluvremenu, nadoknadivši gol zaostatka iz prvog dijela.

Strijelci za Crnu Goru bili su Novović u 22. i Novović 25, Gurzaković u 26. i 31, Gojković u 30, Šušić u 32. i Minić u 34. minutu.

"Odigrali smo odličnu utakmicu i čestitao bih igračima na prikazanoj igri i zalaganju. U prvom dijelu susreta nedostajalo nam je koncentracije i bili smo rastrzani, što su Amerikanci iskoristili da na odmor odu sa dva gola prednosti. U nastavku smo pokazali da imamo karakter, sedam puta tresli mrežu protivnika i upisali više nego zasluženu pobjedu. Igra u večerašnjem u duelu sa Amerikancima najbolja je koju je naša selekcija prikazala u posljendjih nekoliko godina", kazao je selektor Ljesar u izjavi za sajt FSCG.

Crna Gora: Igro Asanović, Nikola Perović, Semir Gurzaković, Aleksandar Obradović, Ranko Novović. Igrali su još: Nikola Lobov, Đovani Kočović, Ognjen Šušić, Aleksa Bečanović, Lazar Mašulović, Ivan Pavićević, Nikola Minić, Saša Gojković, Nedžad Haverić.

Bonus video: