Ništa od prelaska Raičevića u Napoli! Pregovori se nastavljaju na ljeto...

0 komentar(a)
Filip Raičević, Foto: Vicenzacalcio.com
Filip Raičević, Foto: Vicenzacalcio.com
Ažurirano: 01.02.2016. 22:34h

Posao je bio praktično završen, predstavnici Vićence i Napolija su pružili ruku, ali je transfer na kraju propao, makar kada je u pitanju januarski prelazni rok - Filip Raičević ostaje u Seriji B makar još pola godine.

Napolitanci su posljednjeg dana prelaznog roka bili dogovorili prelazak stamenog Podgoričanina (obeštećenje milion eura plus bonusi) i čekalo se samo da se objavi da li će ostati još polusezonu u Vićenci ili će ga "azuri" proslijediti Karpiju na pozajmicu.

Na kraju, do transfera nije došlo, a navodno sve je pokvarila Vićenca, koja nije mogla da pronađe zamjenu za Raičevića u smiraju prelaznog roka na Apeninima.

"I dalje ostaje otvorena situacija da Napoli dovede Raičevića na ljeto", napisao je dobro obaviješteni italijanski novinar Đanluka di Marcio.

Raičević je ove sezone na 19 utakmica u Seriji B za Vićencu dao 10 golova, a njegov tim je trenutno 15. na tabeli sa tri boda više od ekipe koja je u zoni plej-auta, a ima sedam manje od tima koji je posljednji u zoni plej-ofa za plasman u elitni rang.

"Snašao sam se veoma dobro u Vićenci, Serija B je vrlo praćena i mala razlika je između Serije A i nje. Nije lako igrati, ima mnogo kvalitetnih igrača i zadovoljan sam kako do sada sve izgleda", rekao je Raičević u intervjuu za RTCG i pojasnio da želi da igra za Crnu Goru:

"Suvišno pitanje je kakva je moja želja. Rođen sam u Crnoj Gori, iz Podgorice sam i moj san je da igram za reprezentaciju. Nadam se da ću ga jednog dana ispuniti, prije ili kasnije. Svakako je bolje prije", zaključio je Raičević.

Bonus video: