JOŠ NEMA POTPUNO POVJERENJE

Berluskoni: Rano je reći da li će Mihajlović biti trener i naredne sezone

„Mihajlović radi sasvim dobro, što dokazuje da je još trener Milana. Da li će ostati i poslije juna? Rano je pričati o tome, svi treneri zavise od rezultata”, rekao je Berluskoni
2 komentar(a)
Siniša Mihajlović i Injacio Abate, Foto: Reuters
Siniša Mihajlović i Injacio Abate, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.02.2016. 12:52h

Predsjednik Milana Silvio Berluskoni pohvalio je trenera Sinišu Mihajlovića poslije trijumfa nad Interom (3:0) u Seriji A, ali je poručio da je još rano pričati o tome da li će ostati u klubu i naredne sezone.

Mihajlovićev tim je protiv gradskog rivala ostvario najveći trijumf u posljednjih pet godina u Derbiju dela Madonina, ali Berluskoni nije želio euforiju.

„Na kraju je ispao pozitivan dan za nas, ekipa zaslužuje komplimente. Nemamo nikakve prognoze u ovom trenutku kakav bi finiš za nas mogao da bude”.

„Mihajlović radi sasvim dobro, što dokazuje da je još trener Milana. Da li će ostati i poslije juna? Rano je pričati o tome, svi treneri zavise od rezultata”, rekao je Berluskoni italijanskim novinarima poslije meča.

Mihajlović je ove sezone često bio na udaru kritika poslije promjenljivih rezultata, ali je u posljednje vrijeme počeo da niže uspehe.

Fudbaleri Milana nalaze se na 6. mestu italijanskog prvenstva sa 36 bodova.