Adrogol rešeta u Hong Kongu: Bolje mi je nego što sam mislio

"Nisam pogriješio što sam došao ovdje, naprotiv - zadovoljan sam kao malo kada ranije. Najbolji sam strijelac tima i cijelog prvenstva, u klubu su jako zadovoljni, a fudbal se ovdje mnogo prati", ističe dvostruki najbolji strijelac crnogorskog šampionata
2 komentar(a)
Admir Adrović, Foto: Privatna arhiva
Admir Adrović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 27.01.2016. 17:09h

Nekadašnji fudbaler Sutjeske i Budućnosti Admir Adrović pronašao je fudbalsku sreću na Dalekom istoku - 27-godišnji napadač Pegasusa prvi je strijelac Premijer lige Hong Konga, sa šest golova nakon osam odigranih kola.

"Nisam pogriješio što sam došao ovdje, naprotiv - zadovoljan sam kao malo kada ranije. Najbolji sam strijelac tima i cijelog prvenstva, u klubu su jako zadovoljni, a fudbal se ovdje mnogo prati", ističe dvostruki najbolji strijelac crnogorskog šampionata (sezone 2011/12, 2012/13).

Nakon Sutjeske i Budućnosti, sa kojom je 2012. godine osvojio titulu, Adrović je sezonu 2012/13. odigrao u rumunskom Panduriju, sa kojim je nastupao i u Ligu Evrope.

Nakon povratka pod Goricu, gdje je prošle sezone odigrao jesenji dio, odlučio se za „neobičan” transfer.

"Iskreno, mnogo mi je bolje nego što sam mislio. Dosta je stranaca, koji u svakom timu prave prevagu, naročito Brazilaca, kojima izgleda najviše vjeruju".

Adrović je ipak uspio da se istakne i golovima maltene nosi tim, koji je trenutno 5. na tabeli.

"Što se tiče života, takođe sam vrlo zadovoljan - Hong Kong je jedan od najljepših gradova na svijetu", zaključuje popularni “Adrogol”.

Bonus video: