Hrabro protiv „crvene furije”

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće danas sa Španijom u Petrovcu (13 časova) treću utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo
0 komentar(a)
Ženski fudbal, Marija Vukčević, Foto: Savo Prelević
Ženski fudbal, Marija Vukčević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.01.2016. 09:26h

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće danas u Petrovcu (13 časova) treću utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Rival je Španija, prvi favorit grupe i jedna od najboljih selekcija na Starom kontinentu.

Nakon poraza u Finskoj (1:0) i Portugalu (6:1), izabranice Derviša Hadžiosmanovića pokušaće da u prvom meču na domaćem terenu u ovim kvalifikacijama favorizovanom rivalu pruže što jači otpor.

"Igramo protiv selekcija koja je među najboljima u Evropi i očekuje nas meč u kojem nemamo šta da izgubimo", kazao je Hadžiosmanović.

Reprezentacija Španije odigrala je tri utakmice u dosadašnjem toku kvalifikacija i ima maksimalan učinak - „crvena furija” bila je bolja od Portugala kod kuće (2:0), te Finske (2:1) i Republike Irske (3:0) u gostima.

"Utakmica sa Španijom za nas će biti lijepa prilika da vidimo koliko smo napredovali u prethodnom periodu. Neće nam nedostajati motiva i sigurni smo da će djevojke dati maksimum. Bilo bi lijepo kada bismo, uz maksimalan pristup i zalaganje, uspjeli da postignemo neki gol", istakao je Hadžiosmanović

Bonus video: