Suarez dolazi, Mhitarijan odlazi?

Jermen je trenutno van terena zbog povrede stopala, a ove sezone navijači su ga često kritikovali, pa bi mu dolaskom Španca mjesto bilo ugroženo
2030 pregleda 0 komentar(a)
Denis Suarez i Henrik Mhitarijan, Foto: Sun
Denis Suarez i Henrik Mhitarijan, Foto: Sun
Ažurirano: 08.01.2019. 18:57h

Ukoliko Denis Suarez iz Barselone pojača londonski klub, Henrik Mhitarijan bi mogao da napusti klub, javlja "San".

Jermen je trenutno van terena zbog povrede stopala, a ove sezone navijači su ga često kritikovali, pa bi mu dolaskom Španca mjesto bilo ugroženo.

Vjeruje se da je 25-godišnji Suarez pred dolaskom u klub sa "Emirejtsa", a trener "tobdžija" Unaj Emeri već je sarađivao sa igračem tokom boravka u Sevilji u sezoni 2014/15.

Suarez može da igra centralno, ali i po strani, poziciju koju Emeri želi da ojača u zimskom prelaznom roku.

Nekadašnji trener Pari sen Žermena je nakon pobjede nad Blekpulom u FA kupu od 3:0, odredio dvije pozicije kao prioritetne u prelaznom roku.

- Mislim da klub radi na dovođenju nekoliko igrača koji bi mogli da nam pomognu u preostalom dijelu sezone. Tražimo centralnog beka, ali nije lako jer imamo Konstantinosa Mavropanosa koji se vraća nakon povrede. Takođe smo u potrazi za krilom, desnim ili lijevim, a zatim o potencijalnom pojačanju dodao :

- Suarez je u toku karijere, kao i dok sam ga ja trenirao, igrao i kao lijevo i desno krilo.

Navodi se i da je starosna dob razlog više - Suarez je četiri godine mlađi od Jermena pa izgleda kao bolje dugotrajno rješenje.

Bonus video: