Raul: Srećan sam kad Barselona osvoji Ligu šampiona

“Srećan sam kada Barselona osvoji titulu prvaka Evrope. Zašto bih bilo kome želio zlo? To nije u mojoj prirodi”, rekao je Raul za “Veniti fer”
1 komentar(a)
Raul Gonsales, Foto: Reuters
Raul Gonsales, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.01.2016. 12:38h

Legende mogu bez podjela. To je najbolje pokazao Raul Gonsales Blanko u intervjuu za “Veniti fer”, koji je vođen u njegovom stanu na Menhetnu, gdje nakon završetka karijere živi sa suprugom Mamen i djecom.

Čovjek koji je odigrao najviše mečeva u istoriji Reala, sa kojim je tri puta bio prvak Evrope i osvojio brojne druge pehare, otkrio je da se raduje kada Barselona uzme Ligu šampiona.

“Mamen i ja smo hiljadu puta išli u Barselonu i ljudi nas uvijek divno dočekaju. Rivalitet Reala i Barselone pomaže i jednima i drugima, jer nema jakog Reala bez jake Barse i obratno. Srećan sam kada Barselona osvoji titulu prvaka Evrope. Na kraju krajeva, to je španski klub i nemam da to javno kažem. Zašto bih bilo kome želio zlo? To nije u mojoj prirodi”, rekao je između ostalog Raul u opširnom intervjuu.

Čuveni napadač je pričao i o odnosu sa nekadašnjim rivalima iz Barselone, pogotovo sa Pepom Gvardiolom.

“Gvardiola i ja smo imali lijep rivalitet, kao što je bio sa Ćavijem i Pujolom. Pep i ja smo se često sretali u reprezentaciji i uvijek je između nas postojala hemija. Postao je jedan od najboljih trenera u istoriji”, zaključio je 38-godišnji Španac.

Bonus video: