Krenula Iskra, Ratko Stevović trener

Danilovgrađani su krenuli sa novim trenerom - ekipu je preuzeo Ratko Stevović, nekadašnji trener Bokelja i Berana, stručnjak koji je prije desetak godina radio u Japanu. Stevović je zamijenio Gorana Jovanovića
183 pregleda 0 komentar(a)
Iskra, Foto: Filip Roganović
Iskra, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 15.01.2016. 17:33h

Fudbaleri Iskre počeli su pripreme za proljećnu polusezonu, pa su od danas u trenažnom procesu svi prvoligaši osim Dečića, čiji su igrači u štrajku zbog neizmirenih obaveza.

Danilovgrađani su krenuli sa novim trenerom - ekipu je preuzeo Ratko Stevović, nekadašnji trener Bokelja i Berana, stručnjak koji je prije desetak godina radio u Japanu. Stevović je zamijenio Gorana Jovanovića, dok će funkciju prvog pomoćnika i u drugoj polusezoni obavljati Dejan Mrvaljević.

U Iskri, za sada, bez dolazaka i odlazaka. U svom prvom prvoligaškom nastupu ekipa iz Danilovgrada pokušaće da izbori opstanak, pa makar kroz baraž, nakon što je prvi dio sezone završila na pretposljednjem mjestu, sa osam bodova više od posljednjeplasiranog Mornara.

Ekipa bi trebalo da trenira na Glavi Zete, a krajem januara ili početkom februara planiran je odlazak na pripreme, najvjerovatnije na crnogorsko primorje.

Bonus video: