TRANSFER IZ SNOVA

Andrija Vukčević tri i po godine u Sevilji!

Vukčević je u društvu svog menadžera Igora Gluščevića, inače bivšeg igrača Sevilje, minulih dana boravio u Andaluziji, transfer je dogovoren, a ljekarski pregledi su u toku
197 pregleda 0 komentar(a)
Andrija Vukčević, Foto: Privatna arhiva
Andrija Vukčević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.01.2016. 14:55h

Andrija Vukčević, jedan od najtalentovanijih crnogorskih fudbalera, potpisao je ugovor sa jednim od najboljih španskih klubova Seviljom, ekskluzivno saznaju "Vijesti".

Vukčević je u društvu svog menadžera Igora Gluščevića, inače bivšeg igrača Sevilje, minulih dana boravio u Andaluziji. Transfer je dogovoren i Vučević je nakon ljekarskih pregleda potpisao ugovor na tri i po godine sa aktuelnim dvostrukim osvajačem Lige Evrope.

Vukčević je jedan od naših najvećih talenata, bio je omladinski, a sada je mladi reprezentativac.

U prvom dijelu sezone, 19-godišnji fudbaler, koji pokriva sve pozicije po lijevoj strani terena, uglavnom je bio rezerva u Budućnosti, sa kojom je prije nekoliko dana raskinuo ugovor.

Teško je, naravno, očekivati da će fudbaler koji je posljednjih mjeseci bio rezerva u Budućnosti odmah konkurisati za najjači sastav Sevilje, pa je realno da ga trener Unai Emeri proslijedi B timu.

Budućnost dobila samo 30 hiljada eura?

Saznajemo da je podgorički klub, koji se neć nekoliko godina nalazi u ogromnim finansijskim problemima, prihvatio raskid ugovora sa telentovanim bekom za samo 30 hiljada eura!?

Taj iznos je, navodno, Budućnosti prije nekoliko dana uplatio Vukčevićev menadžer Igor Gluščević, kako bi 20-godišnji fudbaler odmah bio slobodan u izboru nove sredine.

Da je Vukčević bio ugovorom vezan za Budućnost, a da ga je kontaktirala Sevilja, Podgoričani bi mogli da traže neuporedivo veći iznos.

Ili da je Vukčević otišao iz Budućnosti na kraju sezone, kada mu ističe ugovor, podgoričkom klubu bi pripala trening kompenzacija po propisima Fife koja bi iznosila minimum 200 hiljada eura.