Junajted nudi 120 miliona eura za Bejla?

Ugledni „Tajms” piše da je velikan sa „Old traforda” spreman da obori svjetski rekord i za Velšanina izbroji 120 miliona eura
0 komentar(a)
Garet Bejl, Foto: Reuters
Garet Bejl, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.01.2016. 10:42h

Mančester junajted je krenuo u napad na Gareta Bejla! Ovo nije novinarska „patka”, jer je tu informaciju objavio ugledni „Tajms”, koji piše da je velikan sa „Old traforda” spreman da obori svjetski rekord i za Velšanina izbroji 120 miliona eura.

Bejl je otvoreno pokazao nezadovoljstvo zbog smjene Rafaela Benitesa, a „Tajms” tvrdi da je odmah kada je čuo za to poslao SMS Florentinu Peresu, u kojem je izrazio nadu da navodi o otkazu nisu tačni.

Kada je saznao da je Benites bivši, Bejl je ponovo počeo da razmišlja o povratku u Englesku, gdje bi mu i porodica više uživala.

Bivši igrač Sautemptona i Totenhema je u debiju Zinedina Zidana dao tri gola Deportivu, ali se iz njegove izjave poslije meča može se naslutiti da je veliki transfer na pomolu

„Mislim da nemam kome da polažem račune kada je riječ o mom statusu u Madridu. Imao sam izvrstan odnos sa Benitesom i razočaran sam što je otišao, ali se takve stvari događaju u fudbalu. U ovom trenutku sam srećan, ali nikada ne znate šta će se desiti u budućnosti”, rekao je 26-godišnji fudbaler.

Da se Mančester junajted priprema za atak na Velšanina indirektno je potvrdio i Hari Rednap, koji ga je lansirao u zvijezde kao menadžer Totenhema.

„Garet Bejl je jedan od top pet fudbalera na svijetu. Neverovatan talenat. Ukoliko ga dovedu u Mančester junajted ove zime, mislim da će osvojiti titulu u Premijer ligi, jer on može da napravi tu razliku. Bejl je čovjek koji odlučuje utakmice. Daje golove, ali i asistira. Može da postigne 16 ili 17 golova na proljeće i da bez problema donese titulu Junajtedu. On bi bio vrhunsko pojačanje za njih”, rekao je Rednap.

Bonus video: