Kejn iz sumnjivog penala donio revanš Totenhemu protiv Lestera

Domaći su do izjednačenja stigli nakon sumnjivo dosuđenog penala. Dani Rouz je pokušao da prođe, lopta je dodirnula Nejtana Dajera u ruku, a sudija Robert Madli je pokazao na bijelu tačku
0 komentar(a)
Hari Kejn, Foto: Reuters
Hari Kejn, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.01.2016. 18:21h

Derbi 3. kola FA kupa će imati revanš - Totenhem je u 89. minutu izjednačio protiv Lestera (2:2) i izborio novi meč na "King pauer" stadionu.

Sparsi su poveli preko Kristijana Eriksena u 8. minutu, ali je drugoplasirani tim Premijer lige preokrenuo golovima Marčina Vasilevskog u 19. i Šinđija Okazakija u 48.

Domaći su do izjednačenja stigli nakon sumnjivo dosuđenog penala. Dani Rouz je pokušao da prođe, lopta je dodirnula Nejtana Dajera u ruku, a sudija Robert Madli je pokazao na bijelu tačku.

Hari Kejn je bio miran, a "lisice" su mogle samo da protestuju. Legendarni Alan Širer je za BBC prokomentarisao da je odluka bila prestroga, jer Dajer nije ni znao gdje je lopta...

Četvrtoligaš Oksford je izbacio Svonsi (3:2), dok je Čelsi savladao trećeligaša Skantorp sa 2:0. Zanimljivo je da su gosti imali više šuteva na "Stamford bridžu" (10 prema 8).

Rezultati

Oksford - Svonsi 3:2

Čelsi - Skantorp 2:0

Totenhem - Lester 2:2

Karlajl - Jeovil 2:2

Kardif - Šruzberi 0:1

Bonus video: