Ikardi: Produžiću ugovor kad dobijem ponudu

Izgleda da Argentinac i njegova kontroverzna supruga nisu zadovoljni sa ponuđenih sedam miliona eura po sezoni i da traže više...
283 pregleda 0 komentar(a)
Mauro Ikardi, Foto: JENNIFER LORENZINI
Mauro Ikardi, Foto: JENNIFER LORENZINI

Činilo se da su pregovori uprave Intera i Maura Ikardija oko novog ugovora (aktuelni mu ističe 2021. godine) zapali u ćorsokak, ali se nastavljaju.

Vanda Nara, supruga i menadžerka kapitena „nerazura” je uzburkala strasti riječima da odlični napadač neće produžiti ugovor i da ima ponude Čelsija i Reala, ali se Argentinac oglasio na Instagram profilu i objasnio svoj stav.

„Želim da razjasnim situaciju svim navijačima Intera, ali i svim 'pseudo-novinarima' koji pišu raznorazne stvari bez obzira na činjenice. Nemaju pojma o čemu se radi i zaboravljaju da ću produžiti ugovor sa Interom tek kada mi klub dostavi korektnu i konkretnu ponudu. Samo tada možemo da pričamo o produženju ugovora i izbjeći sve laži koje se lako šire danas”, napisao je Ikardi.

Izgleda da on i njegova kontroverzna supruga nisu zadovoljni sa ponuđenih sedam miliona eura po sezoni i da traže više...

Bonus video: