Crvena zvezda dovodi Le Taleka

Trener Zvezde Miodrag Grof Božović želi da vezni red pojača Francuzom Damijenom Le Talekom, koji drugu sezonu zaredom igra u ruskoj Mordoviji
1 komentar(a)
Le Talek, Foto: Facebook
Le Talek, Foto: Facebook
Ažurirano: 07.01.2016. 13:06h

Uprkos podatku da je Crvena zvezda jeseni prvak u Srbiji sa čak 26 bodova prednosti nad vječitim rivalom, Partizanom, "crveno -bijeli" su riješili da se dodatno pojačaju. Trener Zvezde Miodrag Grof Božović želi da vezni red pojača Francuzom Damijenom Le Talekom, koji drugu sezonu zaredom igra u ruskoj Mordoviji.

Grof je iz Rusije, tačnije moskovskog Torpeda doveo i najboljeg igrača polusezone u Srbiji, Portugalca Uga Vijeiru, a odličan utisak ostavio je i Holanđanin doveden iz Mordovije, Mičel Donald.

Očekuje se da će Le Talek koštati Zvezdu baš kao i vezista Donald, koji je pred početak sezone doveden za 200.000 eura.,

Le Talek je ove sezone za Mordoviju odigrao 15 utakmica i postigao je jedan gol. Le Talek je u karijeri odigrao čak četirei puta nastupio u prvom timu Borusije Dortmund, ali ovaj 25-godišnjak nije postigao predviđani uspjeh. Le Talek je bio mladi francuski reprezentativac.

Božović je dosadašnjim pojačanjima pokazao da odlično poznaje prilike u Rusiji, u kojoj je trenirao Amkar, FK Moskva, Dinamo, Lokomotivu i Rostov.

Bonus video: