Vacke: Tako se pisalo i za Humelsa i Gindogana

„Prošle godine, otprilike u isto vrijeme kao ove, mnogi novinari su pisali da će naši top fudbaleri otići. Humels je već bio u Mančester junajtedu. Gindogan je bio član Reala, Junajteda ili Barselone. A gdje su oni sada? Još su sa nama“, poentirao je Vacke
0 komentar(a)
Hans-Joakim Vacke, Foto: Www.bvbtotal.de
Hans-Joakim Vacke, Foto: Www.bvbtotal.de
Ažurirano: 04.01.2016. 10:22h

Engleski mediji bruje o prelasku Pjer-Emerika Obamejanga u Arsenal za 57 miliona eura, ali to ne uzbuđuje glavnog izvršnog direktora Borusije Dortmund.

Hans-Joahim Vacke je u intervjuu za „Bild“ poručio da klub ne zavisi od jednog igrača, ali da je ubijeđen da će Gabonac ostati.

„Niko ne smije da pomisli da klub kao što je Borusija može da zavisi od jednog igrača. Kada je Robert Levandovski otišao, našli smo rješenje i Obamejang je postigao tri gola više od njega. Cilj nam je da tim ostane na okupu. Nemamo novac kao engleski klubovi, ali našim igračima možemo da ponudimo mnogo toga drugog“, rekao je Vacke.

Čovjek koji je vjerovatno i najzaslužniji za povratak „milionera“ u vrh njemačkog fudbala je poručio da ovo nije prvi put da se piše da će njihovi najbolji igrači otići.

„Prošle godine, otprilike u isto vrijeme kao ove, mnogi novinari su pisali da će naši top fudbaleri otići. Humels je već bio u Mančester junajtedu. Gindogan je bio član Reala, Junajteda ili Barselone. A gdje su oni sada? Još su sa nama“, poentirao je Vacke.

Bonus video: