Jovetić: Nije se dogodilo ništa, spreman sam da pružim više u 2016.

"Naš glavni cilj i dalje je plasman u Ligu šampiona. Imamo dobru ekipu, sa tri četiri tima konkurišemo i za titulu, ali plasman u LŠ i dalje ostaje naš prioritet".
3 komentar(a)
Stevan Jovetić, Roberto Manćini, Foto: Inter.it
Stevan Jovetić, Roberto Manćini, Foto: Inter.it
Ažurirano: 29.12.2015. 14:32h

Inter je na mini-pripremama u Dohi, sjutra će odigrati prijateljski meč sa Pari Sen Žermenom, a Stevan Jovetić je prvi put pričao o dešavanjima nakon meča sa Lacijom, kada se navodno sukobio sa trenerom Robertom Manćinijem.

Jovetić se pojavio na pres konferenciji pred duel sa Parižanima, i to u društvu trenera "crno-plavih".

"Pročitao sam u medijima hiljadu stvari i, iskreno, bio sam iznenađen šta se sve pisalo. Izgubili smo, niko nije srećan kada izgubi, ali se zaista nije dogodilo ništa. Da se dogodilo, rekao bih. Treba ostati hladan i u porazu, mediji rade svoj posao i pišu o tome, ali nas to ne treba da dotiče", rekao je Jovetić.

Da se ipak dogodilo "nešto", govori podatak da je Manćini kaznio Jovetića, Adema Ljajića i Felipea Mela sa po pet odsto od plate. Po Jovetiću - nije se desilo ništa spektakularno, ništa što se ne dešava u drugim klubovima...

Kako god, strasti su se smirile i Inter je spreman da uspješno otvori 2016. godinu, u koju ulazi kao neočekivani lider. Prvo iskušenje je 6. januara - gostovanje Empoliju.

"Nakon pauze, prvi meč je uvijek najvažniji. Oni igraju dobro, naročito kod kuće, zato moramo dobro da se spremimo".

Najbolji crnogorski fudbaler u 2015. godini je pokazao na Instagram profilu da je trenirao na plaži, čak i za vrijeme pauze.

"Imali smo program rada i za vrijeme pauze koju smo dobili, i ja sam trenirao. Ne bi bilo dobro sedam dana biti van treninga, a onda doći i igrati".

Ciljevi Intera ostaju isti...

"Naš glavni cilj i dalje je plasman u Ligu šampiona. Imamo dobru ekipu, sa tri, četiri tima konkurišemo i za titulu, ali plasman u LŠ ostaje naš prioritet".

Nakon sjajnog početka sezone, pa povrede koja ga je usporila, Jovetić je spreman da pruži još više u 2016. godini.

"Želim da pružim više, naročito u pogledu golova i asistencija. Nekoliko mečeva nisam dao gol, onda sam se protiv Udinezea upisao ponovo, a imao sam i nekoliko asistencija. Osjećam se dobro i pokušaću da pomognem timu", istakao je Jovetić.

Bonus video: