Deset crnogorskih sudija na FIFA listi

Na listi sudija nalaze se Pavle Radovanović, Nikola Dabanović i Jovan Kaluđerović, dok su na listi pomoćnika Danijel Dević, Veselin Radunović, Milutin Đukić, Jovica Tatar, Dimitrije Mrgunović i Đorđije Ražnatović. Internacionalni Futsal sudija i naredne godine biće Veljko Bošković.
231 pregleda 2 komentar(a)
sudije, Foto: Fscg.me
sudije, Foto: Fscg.me
Ažurirano: 29.12.2015. 09:02h

Komitet za sudije Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) objavio je liste internacionalnih sudija, pomoćnika, sudija za futsal i fudbal na plaži za 2016. godinu.

Crnu Goru u 2016. godini predstavljaće trojica sudija, šest pomoćnika i jedan Futsal sudija.

Na listi sudija nalaze se Pavle Radovanović, Nikola Dabanović i Jovan Kaluđerović, dok su na listi pomoćnika Danijel Dević, Veselin Radunović, Milutin Đukić, Jovica Tatar, Dimitrije Mrgunović i Đorđije Ražnatović.

Naredna godina mogla bi da afirmiše Nikolu Dabanovića, koji je iz treće Uefine kategorije napredovao u drugu, što znači da bi uskoro mogao da sudi i mečeve Lige Evrope.

Internacionalni Futsal sudija i naredne godine biće Veljko Bošković.

Kako se navodi na sajtu FSCG, Sudijska komisija je iskoristila priliku da uruči priznanje kontroloru suđenja Milanu Vukoviću, koji je na početku ove sezone okončao dugogodišnju karijeru.

Bonus video: