Vest Hem kupuje Lansinija

Lansini je postigao četiri gola na 12 nastupa u Premijer ligi, a koliko znači “čekićarima” najbolje se vidjelo otkada se povrijedio krajem novembra, jer su bez njega samo jednom tresli mrežu na četiri utakmice
0 komentar(a)
Manuel Lansini, Foto: Reuters
Manuel Lansini, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.12.2015. 13:22h

Manuel Lansini više neće igrati sa Mirkom Vučinićem u Al Džaziri, jer je Vest Hem odlučio da otkupi njegov ugovor.

Lucidni Argentinac je stigao na “Apton park” na početku sezone na jednogodišnju pozajmicu, ali je sjajnim igrama ubijedio Slavena Bilića i upravu da ga otkupe.

Lansini je postigao četiri gola na 12 nastupa u Premijer ligi, a koliko znači “čekićarima” najbolje se vidjelo otkada se povrijedio krajem novembra, jer su bez njega samo jednom tresli mrežu na četiri utakmice.

“Ugovor koji imamo sa Al Džazirom je potpuno jasan. Do aprila imamo rok da otkupimo Lansinija, ali ćemo to uraditi vjerovatno prije roka”, rekao je suvlasnik kluba Dejvid Saliven za “Skaj sports”.

Lansini (22) je bio jedan od najboljih igrača River Plate i bio je na meti brojnih klubova iz Engleske, Španije, Italije i Turske, ali je u avgustu prošle godine iznenađujuće završio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima za sedam miliiona eura.

Bonus video: