Ibrahimović: Narednu sezonu možda provedem u Kataru

Ove sezone Ibrahimović je u dresu Pari Sen Žermena u 14 utakmica u prvenstvu postigao čak 15 godolova, uz sedam asistencija, iako ima 34 godine
0 komentar(a)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Zlatan Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.12.2015. 14:19h

Jednom od najboljih svjetskih fudbalera, Zlatanu Ibrahimoviću, ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe za pola godine, a "sveci" mu još nijesu ponudili novi.

"Nalazim se u situaciji koja je za mene potpuno nova. Ugovor mi ističe za pola godine, i to je novo iskustvo. Slobodan sam da radim što ja hoću. Naravno, u narednih pola godien želim da dam sve od sebe za uspjeh PSŽ-a, ali u mojoj glavi više nema naredne klauzule koju moram ispoštovati. I upotpunosti sada uživam u igri a i fizički i psihički se osjećam sjajno i uživam u igri u pravom smislu te riječi. Vidjećemo šta će to donijeti kao rezultat", naglasio je Ibrahimović, kojem u klupskoj karijeri nedostaje samo pehar Lige šampiona.

A ove sezone u dresu Pari Sen Žermena je u 14 utakmica u prvenstvu postigao čak 15 godolova, uz sedam asistencija, iako ima 34 godine.

"Možda karijeru nastavim i u Kataru, jer imam odlične odnose sa predsjednikom PSŽ-a i drugim ljudima iz Katara. Mada, to je samo jedna od varijanti", kazao je Ibrahimović.

Bonus video: