Klop: Đede Mraze pošalji mi šest pojačanja, da ne čekam ekipu za iseljenje

Šta bi Jirgen Klop trebalo da poželi u pismu Đedu Mrazu? "Miror" misli da zna
3 komentar(a)
Jirgen Klop, Foto: Reuters
Jirgen Klop, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.12.2015. 15:32h

Britanski "Dejli Miror" našalio se sa situacijom u engleskom fudbalu kroz prizmu trenera Liverpula Jirgena Klopa, izmišljenim pismom želja njemačkog trenera Đedu Mrazu.

Evo šta bi Klop mogao prema "Miroru" poželjeti i napisati Đedu Mrazu:

"Dragi Đede Mraze, moje ime je Jirgen, i bio sam vrlo dobar dječak. Uglavnom, dobar dečko (izvinjavamn se za psovanje na konferenciji za novinare). Nakon vaše posjete prošlog Božića, preselio sam se. Sada živim u Engleskoj, gdje je, po mom mišljenju, jeko nesigurno. Žoze Murinjo je otišao, Gari Monk je sklonjen, Luja van Gala na ulici čeka kamion za prevoz stvari.

Ne želim da se i ja selim opet i molim da mi pomogneš ispunjenjem liste želja. Ako mi pomogneš ostaću u trenerskom prostoru i neću zaboravlajti da se nakon utakmice rukujem sa rivalima.

1. Napadač: Želim Levandovskog, ali bi dobro došao još jedan, manje skup. Recimo, Bojan Krkić.

2. Centralni vezni: Emre Džan može imati veliku budućnost, ali još uvijek nismo pronašli savršenu ulogu za njega na terenu. Imam Lukasa Leivu i Milnera, ali ja ih ne mogu koristiti u startnoj postavi u svim utakmicama.

3. Ofanzivni vezista: Ne tražim novu desetku, jer imamo jednu od najboljih na svijetu - Kutinja. Ali napadač iz drugog plana mi treba, jer Moreno ne može sam, a Ajb mora još da uči.

4. Centralni bek: Škrtel je naš jedini pravi centralni bek, ako izuzmemo veterana Kolo Turea. Molim Vas, dajte mi još jednog.

5. Golman: Minjole se trudi, ali meni treba golman u kojeg će svi defanzivci imati povjerenje. A Minjole prečesto učini da povjerenje poljulja. Prosječan je golman."

Bonus video: