Manćini zavodi red u Interu: Jovetić kažnjen novčano!

11 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Stevan Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.12.2015. 08:19h

Milanska „Gazeta delo sport“ je u današnjem broju nastavila priču o sukobu unutar Interove svlačionice prije, za vrijeme i nakon meča sa Lacijom u nedjelju i izgleda se potvrdilo da je sve što je izrekla u startu bilo tačno, uprkos oštrim demantima iz kluba.

Najuticajniji sportski dnevni list u Italiji sada javlja da je klub riješio da kazni trojicu igrača koji su pravili probleme, i to novčano.

Najviše će platiti Stevan Jovetić - zbog svađe sa Robertom Manćinijem u poluvremenu duela sa Lacijom crnogorski napadač će ovaj mjesec završiti sa 12.500 eura manje, navodno to je pet odsto od plate koju ima u Interu.

Nisu pošteđeni ni Felipe Melo (10.400), kao ni Adem Ljajić, koji je kažnjen sa sedam i po hiljada eura.

Inter je tako ekspresno reagovao i odlučio da zavede red. Jovetić i Ljajić su kažnjeni zbog nediscipline, a Melo zbog crvenog kartona i skrivljenog penala protiv „nebesko-plavih“ koji su uticali na poraz.

„Ovo je bila Manćinijeva odluka i želja da se pošalje jasna poruka: U svlačionici želim poštovanje i discplinu!“, piše „Gazeta delo sport“.

Nije to sve. Torinski „Tutosport“ ističe da Jovetić u ovom trenutku nema samo problem sa Manćinijem, već i sa Maurom Ikardijem, s kojim je u tandemu trebao da bude Interova glavna snaga u napadu ove sezone.

„Tutosport“ zaključuje i da bi Jo-Jo već na ljeto mogao da napusti Milano (Inter je ljetos dogovorio dvogodišnju pozajmicu s Mančester sitijem, uz obavezu otkupa), pogotovo kada se ozvaniči dolazak napadača Boka juniorsa Honatana Kaljerija.

Kaljeri dolazi početkom januara u Inter, a nakon što potpiše petogodišnji ugovor preseliće u Bolonju na šestomjesečnu pozajmicu, jer „crno-plavi“ sada nemaju mjesta za igrača rođenog van Evropske unije.

Inter je trenutno lider Serije A, ima bod više od Fiorentine i Napolija, tri od Juventusa, a četiri od Rome...

Bonus video: