"Ne miriše" u Interu: Gazeta piše o sukobu Jovetića i Manćinija

Jovetićeva minutaža je dosta čudna, o čemu govori i statistika - od 10 utakmica, koliko se puta našao u startnoj postavi u Seriji A, zamijenjen je čak devet puta. Tri puta je ušao sa klupe, a dva puta nije ni ulazio u igru...
0 komentar(a)
Jovetić, Foto: Reuters
Jovetić, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.12.2015. 14:16h

Haos u svlačionici Intera nakon poraza od Lacija, piše najuticajniji italijanski sportski list, "Gazeta delo sport", i to sa prefiksom - ekskluzivno.

Jedna od glavnih uloga ove "melo-drame", kako navodi milanski list, dodijeljena je crnogorskom reprezentativcu Stevanu Jovetiću, koji je navodno ušao u sukob sa trenerom Robertom Manćinijem po završetku duela sa Rimljanima.

Jo-Jo je, navodno, bio nezadovoljan što je zamijenjen u uvodnom dijelu drugog poluvremena (62. minut), ali i kompletnim tretmanom koji ima kod Manćinija ove sezone.

Jovetićeva minutaža je dosta čudna, o čemu govori i statistika - od 10 utakmica, koliko se puta našao u startnoj postavi u Seriji A, zamijenjen je čak devet puta. Tri puta je ušao sa klupe, a dva puta nije ni ulazio u igru... Postigao je četiri gola, od čega tri u prva dva kola, a jedan prije 10 dana protiv Udinezea.

Povreda ga jeste omela u prvom dijelu sezone, možda je i ostavila posljedice, ali svejedno - Manćnijeve rotacije izgleda da ne prijaju crnogorskom fudbaleru, koji je ljetos došao u Inter kao najveće pojačanje.

Iz Intera su demantovali da je bilo problema na relaciji Manćini - Jovetić.

"Inter je i dalje prvi na tabeli, i pored poraza od Lacija. Porazi su sastavni dio fudbala, baš kao i pobjede. Naša svlačionica živi normalnim životom a sve ostale priče su maštarije medija o stvarima koje se nikad nisu ni dogodile", kaže se u saopštenju milanskog kluba.

Oglasio se i lično Roberto Manćini, i to putem Tviter naloga:

"Neki maštaju o podjelama u ekipi, te priče su neosmovane i neutemeljene. Momci su bili sjajni, i dalje su sjajni, a mi smo prvi na tabeli", kazao je Manćini.

No, dobro obaviještena "Gazeta" ima svoje izvore, a nesuglasice između Manćinija i Jovetića, po milanskom listu - nisu jedine.

Nakon meča sa Lacijom nezadovoljan je bio i srpski vezista Adem Ljajić, koji je utakmicu počeo sa klupe, iako je jedan od fudbalera "nerazura" koji trenutno igra u najboljoj formi.

Treći dio ovog "haosa", kako piše Gazeta, uzrokovali su fudbaleri, i to koji - Argentinac i Brazilac. Po završetku utakmice navodno je došlo do sukoba Maura Ikardija i Felipea Mela, najboljeg i najgoreg pojedinca na meču protiv Lacija.

Argentinac je, prema navodima lista, okrivio Mela za poraz (skrivio penal za 1:2, pa dobio crveni karton), ali mu prgavi Brazilac nije ostao dužan.

"Božićna i Novogodišnja pauza pomoći će da se smire glave", navodi "Gazeta delo sport".

Inter je u vrhu ili na vrhu od početka sezone, a trenutno ima bod više od Fiorentine i Napolija, tri više od Juventusa i četiri od Rome.

Bonus video: